Elina

IBD ja festarit

08.08.2019

IBD ja matkustusIBD ja ystävät

Pari vuotta takaperin festareilla käyminen oli pahin painajaiseni. Nyt rohkaistuin kuitenkin lähtemään juhannuksen viettoon Himokselle. Reissu oli hyvä muistutus siitä, että välillä pitää uskaltaa elää hetkessä! 

Reissukaveriksi lähti aina yhtä ihana ystäväni, joka onneksi ymmärtää, että IBD voi pillastua hetkessä, eikä kaikki aina mene niin kuin on suunniteltu. Ennen -myös festareiden kohdalla- mietin paljon sitä mahdollista pettymystä, jonka joudun tuottamaan muille, jos vointi huononee yllättäen. Nykyään olen kuitenkin onneksi tajunnut, että oikeat ystävät ymmärtävät kyllä, ja että asioilla on tapana järjestyä. 

Festarit sujuivat erittäin hyvin, eikä IBD muistuttanut olemassaolostaan tavallista enempää. Järjestelyt oli kuitenkin hoidettu sen verran hyvin, ettei mitään hätää olisi ollut. Taas jälkikäteen voin todeta olevani onnellinen siitä, että en antanut IBD:n liiaksi rajoittaa elämääni, ja sain taas yhden ihanan muiston lisää. Muistakaa elää hetkessä, vaikka IBD:n kanssa on hyvä olla varuillaan, ei asioista kannata liikaa murehtia. 🙂